пʼятниця, 8 березня 2019 р.

Святкуваня 8 березня



  У дошкільному навчальному закладі «Рукавичка», відбулися святкові ранки – вітання з жіночим днем 8 Березня.
Всі дітки вітали своїх мам, бабусь, сестричок, дівчаток гарними віршами, зворушливими піснями, чудовими таночками. В залі була тепла, приємна атмосфера та гарний настрій.
Привітання розпочала середня група «Капітошка», святом «Кульки побажання», які принесла Весна та подарувала мамам. Кульки були не звичайні, а з побажаннями, які зачитували по черзі мами. І яке ж свято без відпочинку, за участі батьків, була розіграна сценка «Мама їде на Багами».
Також не обійшлося і без подарунків. В кінці свята, діти подарували своїм мамам невеличкі презенти виготовлені їхніми руками.

  

  

  




Молодша група «Калинка», привітали своїх рідних святковим концертом «Чарівні цукерки для матусі». Подарували таночок «Квіточка», «Бібіка», весняний хоровод та вико нали пісні.
 
 


Старша група «Бджілки», завершила святкові ранки.
Всі діти, це Янголята, які шукають собі Маму на Землі. Вони обирають найніжнішу, найласкавішу, найлюблячішу,  найкрасивішу, тобто Свою. Адже для кожної дитини її мама най, най, найкраща.
Ось і діти старшої групи перетворились на Янголят та подякували за ласку, турботу, піклування та любов. Мами були зворушенні та з захопленням дивились виступ своїх дітей.

 

 

 

 

 



Немає коментарів:

Дописати коментар