середа, 28 листопада 2018 р.

"Дивоказка Осені"



Музкерівник Коржова В. В. на занятті запросила дітей групи «Калинка» у Дивоказку Осені. До малечі завітала Казочка про дощик. Діти зустріли Дощик вправою «Як весело нам» (укр. мелодія), де закріпили знайомі рухи та розучили нові. Під п’єсу Д. Кабалевського «Сумний дощик» діти із захопленням слухали ось таку цікаву історію:
Жив на світі маленький Дощик. Він був веселий, грайливий, любив усміхатися і пустувати. У нього була важлива робота – носити в чарівній торбинці дощові краплинки. Відкривати торбинку можна було лише з дозволу тата Дощу. Але одного разу торбинка розірвалася і з неї пролилися крапельки дощу.
Дощик засумував, тому що вважає, що тато буде гніватися.
Дітки розважим татка Дощика «Веселим таночком», під час якого училися танцювати весело, змінювати рухи відповідно до музики.
Також допомогли Дощику повернути краплинки. За допомогою сумних і веселих крапельок діти навчалися розрізняти характер музики (весело-сумно) – музична гра – імпровізація «Упізнай музику і станцюй танок з крапелькою». Під час музичного заняття був створений гарний настрій, діти із захопленням співали, танцювали та гралися.
 




 












Немає коментарів:

Дописати коментар