субота, 9 червня 2018 р.

Районний семінар у ДНЗ





07 червня 2018 року у нашому ДНЗ "Рукавичка" відбувся семінар директорів закладів дошкільної освіти Маловисківського району і Смолінської ОТГ, а також участь у ньому взяли колишні завідувачі Маловисківського ДНЗ "Ромашка" Зовва Наталія Миколаївна, Великовисківського ДНЗ Короленко Таїсія Володимирівна та колишній методист з дошкільної освіти Сьомка Сіма Михайлівна.


 

Гостей семінару віршами і танцем зустріли діти ІІ молодшої і середньої груп, а також педагогічний колектив ДНЗ привітав усіх присутніх піснею. Після чого учасників семінару запросили переглянути заняття у старшій групі «Використання дидактичних і розвивальних ігор», яке провела вихователь Пислиця О.Ю.







В ході заняття, рятуючи Фіксиків та допомагаючи їм повернутися до свого мультфільму, діти продемонстрували знання геометричних фігур, виконали ряд вправ, пов’язаних з числовим рядом, визначенням сусідів певних чисел, закріпили назви пір року, літніх місяців, днів тижня, продемонструвавши вміння послідовно називати їх, розвивали творчу уяву, фантазію, логічне мислення.

В рамках семінару було розглянуто питання організації ігрової діяльності дошкільників під час занять. Мова йшла про значення гри для становлення особистості, про особливості її організації, про використання дидактичних та розвивальних ігор на заняттях, про роль вихователя у розвитку ігрової діяльності.
Після обговорення заняття, в якому взяли участь всі учасники семінару, як нинішні, так і колишні, гості переглянули осередки ігрової діяльності та виставку дидактичних матеріалів, і разом з керівником методичного об’єднання Шевченко О.А. та методистом РМК Шведенко Л.О. попередньо спрогнозували роботу на наступний навчальний рік.







Немає коментарів:

Дописати коментар