вівторок, 13 березня 2018 р.

Святкові заходи до 8 березня



В дошкільному закладі "Рукавичка" відбулося весняне свято, на яке прийшло багато гостей. Малята підготували весняні пісні, добірку цікавих ігор, віршів. Вітали любих мам, бабусь подарунками, виготовленими власноруч.
У день 8 березня загострюється почуття любові і ніжності. Хочеться цілувати рідні, жіночі руки і нескінченно дякувати за подаровані ними: тепло, ласку, смачні обіди, зв'язані рукавиці, випрасувані сорочки і ще багато - багато різних, дуже потрібних  справ. З трепетом в  дитячому садочку очікують весняний бал на честь ніжних дівчаток, веселих сестричок, дбайливих мам і бабусь. Свято 8 березня - ще одна можливість хлопчикам показати свою силу і проявити турботу.  А дівчаткам показати свої нарядні платтячка, вміння танцювати і співати. 8 березня - одне з улюблених свят у нашому дитячому садку. Цьогоріч  воно  пройшло  весело та незвичайно.


До  дітей І молодшої групи «Калинка» завітало в гості Сонечко, з яким дітки танцювали гарний танок.

ІІ молодша група «Капітошка», були на «Святі бантиків». На яке завітали веселі клоуни Кльопа та Капризуля, з якими діти намагалися порахувати всі бантики та проводили веселі ігри. Також діти вітали мам та бабусь гарними піснями, танцями, віршами.

Середня група «Бджілки» побувала у «Весняній казці», де допомагали мамі Зайчисі знайти її Зайченятко, яке вкрала Лисичка. Допомагала в цьому їм Весна.

Старша група «Дзвіночки» вітали мам та бабусь подарувавши їм «Дзеркало жіночої душі», адже кожна жінка мріє бути завжди гарною, молодою і щасливою. Діти розповідали про кожен етап життя жінки починаючи від дитинства і до того етапу, коли жінка стає бабусею. Протягом свята діти розповідали дуже гарні вірші, співали пісні, танцювали і створювали «Музику води».

Всі дошкільнята від щирої душі приготували подаруночки, які зробили власноруч і подарували своїм матусям із гарячим поцілунком в щічку. Але головне, пам'ятати  потрібно про те, що дорожче всіх подарунків на світі для наших рідних жінок – це щастя і здоров’я їхніх діток.

Ми вважаємо, що наші гості - мами, бабусі, сестри, тітки, співробітники дитячого саду, запрошені на свята, - залишилися задоволені чарівними та ніжними привітаннями.
                                                                           І молодша




ІІ молодша





                                                                        Середня група



                                                                  Старша група




Немає коментарів:

Дописати коментар